Все типы»CFMOTO»CForce 625»2023-2025

CFMOTO CForce 625 Touring Overland 33кВ - Velt Motocenter

Тип мототехника
Тип кузова ATV
Первичная рег 2024
Двигатель 33кВ
Топливо бензин
Показ одометра 1 km
Ведущий мост четырехприводный
Коробка передач автомат (CV-Tech)
Цвет серый
VIN номер
Цена 9460 EUR
содержит НДС 22%
Цена со скидкой 8490 EUR
содержит НДС 22%
155EUR/ месяц Период кредита:
Сумма кредита:EUR
  • Первый взнос 0 EUR
  • каско не требуются
  • Ответ в течение минуты
CFMOTO CForce 625 Touring Overland 33кВ
CFMOTO CForce 625 Touring Overland 33кВCFMOTO CForce 625 Touring Overland 33кВCFMOTO CForce 625 Touring Overland 33кВCFMOTO CForce 625 Touring Overland 33кВCFMOTO CForce 625 Touring Overland 33кВCFMOTO CForce 625 Touring Overland 33кВCFMOTO CForce 625 Touring Overland 33кВCFMOTO CForce 625 Touring Overland 33кВCFMOTO CForce 625 Touring Overland 33кВCFMOTO CForce 625 Touring Overland 33кВCFMOTO CForce 625 Touring Overland 33кВCFMOTO CForce 625 Touring Overland 33кВ

помощь при покупке

VIN-запрос

Запрос данных об автомобиле

Технические данные

Двигатель

мощность:33 кВ
максимальная скорость: 
вид привода:подвесной

Кузов

количество мест:2

Топливо

топливо:бензин
Сумма кредита:
8490 €
300 €15000 €
Период:
1 год6 лет
155€/месяц
Первый взнос 0 EUR
Каско не требуется

Другая информация

Гарантия действует до 2027
Местонахождение автомобиля: Tallinn, Эстония

Standardvarustus:

elektrooniline roolivõimendi ehk EPS
mahukad pakiraamid sõiduki ees- ja tagaosas
90 liitrine tagumine kohver
põhjakaitse
esimene ning tagumine kaitseraud
tuuleklaas
kaks suletava kaanega panipaika
käekaitsmed juhtraual
eraldiseisev kaasreisija iste koos seljatoega
kaasreisija käepidemed
2 x USB ja 1x 12V voolu väljavõtted
terastrossiga 1390 kg tõmbejõudu omav elektriline tõmbevints
teisaldatav haakekonks haagise pukseerimiseks
7pin haagise tulede pistik
25 tolli sügavamustrilised madalsurve rehvid
12 tolli kergmetallveljed

Velt Motocentris tehasegarantii 3 aastat või läbisõit 3000 km

2023 aasta mudelid Velt Motocentris kohapeal

CFMOTO CFORCE 625 Touring Overland on tänavalegaalne ATV, mis on sobilik erinevateks töödeks ning ka matkamiseks. Tegemist on CFORCE 625 Touring mudeli versiooniga, millele on lisatud rikkalikult lisavarustust – sellest tuleneb ka CFMOTO fännidele juba varasemalt tuttav Overland nimetus. Võrreldes baasmudeliga on Overland mudelile lisatud eesmine ja tagumine kaitseraud, kõrge tuuleklaas, põhjakaitse ning mahukas tagumine kohver. Põhjakaitse on valmistatud tugevast alumiiniumist ning selle paksuseks on 5mm. See pakub kaitset karmi maastiku eest ning väldib ATV põhja kahjustamist / kriimustamist. Tagumise kohver on veekindla tihendiga ning mahutab endasse 90 liitri jagu varustust. Kohver on valmistatud tugevast ning vastupidavast plastikust ning seda saab võtmega lukustada.

Võrreldes varasema generatsiooni CFORCE 625 Touring mudeliga on UUS MY23 mudel läbinud laialdase uuenduskuuri ning leida võib mitmeid huvitavaid uuendusi. Võib tunduda, et tegemist on sama 580 cc töömahuga, nelja taktilise, nelja klapilise, vedelikjahutusega bensiinimootoriga, kuid tegelikkuses on tehtud mitmeid muudatusi, et mootori tööd veelgi effektiivsemaks muuta. Kõige rohkem kõneainet valmistav omadus on 3kw ehk 4 hobujõudu suurem võimsus. Seda võimaldab saavutada uue disainiga silindripea – suurema läbilaskega veesärk ning suuremad klapid. Muudatusi on tehtud ka kolvigrupis, võttes kasutusele sepiskolvid ning murtud tehnoloogiaga kepsud. Uuenduskuuri on läbinud ka sõiduki juhtaju tuues endaga kaasa 2 sõidurežiimi – WORK ja NORMAL. Sõidurežiimide vahel valimine on kiire ja lihtne ning seda saab teha vasaku käepideme juhtnuppude plokiga. NORMAL sõidurežiim võimaldab kasutada sõiduki võimsust maksimaalselt, see on sobilik igapäevaseks sõitmiseks. WORK sõidurežiim on nimest tulenevalt mõeldud tööde tegemiseks. Seda režiimi kasutades ei kasuta ATV täies mahus mootori võimsust, mis tagab sujuvama ning täpsema sõidu ka kitsastes kohtades. WORK režiimiga on mootori võimsus piiratud umbes 60% peale. Sõltumata sõidurežiimi valikust aitab EPS ehk elektrooniline roolivõimendi kergesti manööverdada nii madalatel kui ka suurtel kiirustel.

Lisaks sõidurežiimile on ATV juhtraualt võimalik kohandada ka muud vajalikku. Näiteks on vaid ühe nupuvajutuse kaugusel diferetsiaaliseadete muutmine. Valida saab 2WD, 4WD ning lukustatava 4WD vahel. Juhtraua nuppudelt saab teha ka lihtsamaid toiminguid – sõiduki käivitamine, vintsi kasutamine, tulede lülitamine ning helisignaali kasutamine.

Õigeaegselt ning turvaliselt pidama saamine on sõiduki juures kõige tähtsam omadus. Seetõttu on CFMOTO CFORCE 625 Touring mudelid varustatud kvaliteetse pidurisüsteemiga. ATV-l on 4 hüdraulilist ketaspidurit, mis võimaldavad järsku peatumist ka raske koormaga. Lisaks kvaliteetsele pidurisüsteemile paistab 625 Touring silma ka uuenenud veermikuga. Sujuvama sõiduelamuse jaoks on ATV amortisaatorid saanud pikema töökäigu. Esimeste amortisaatorite töökäik on pikenenud 15mm võrra ning tagumised koguni 40mm võrra.

CFORCE 625 Touring mudeli baasvarustusse kuulub elektriline tõmbevints, mille tõmbejõud on koguni 1390 kg. Seetõttu saab kindel olla, et kinni jäämise puhul ei ole abi vaja kaugelt otsida. Baasvarustuse hulka kuulub ka teisaldatav veokonks koos 7pin haagise tulede pistikuga. Tänu tulede moodulreleele, on CFORCE 625 Touring mudeliga võimalik kasutada ka LED tuledega haagist. Tuledest rääkides ei tasu mainimata jätta ka ATV EC ja DOT sertifikaatiga LED tulesid, mis löövad särama ka pimedad metsaalused. Lisaks elegantsele välimusele ning tihti eelistatud valgele värvile on LED tulede puhul üheks suuremaks eeliseks see, et need paistavad silma ka päevasel ajal. See muudab sõitmise tunduvalt ohutumaks nii ATV juhile kui ka kaasliiklejatele.

Kuna tegemist on siiski kahekohalise ATV-ga, on ATV baasvarustuses kaasreisija iste ning käepidemed. Nii juhi kui ka kaasreisija iste on paksu polstriga, mis tähendab, et kere ei jää istumisest kangeks ka peale pikemat sõitu. Kaasreisija istme puhul on oluliselt silma peetud ka turvalisust ning seetõttu meenutavad istme servad võidusõiduauto istet.

Продавец

Velt Motocenter

Вопросы продавцу

Задать вопрос продавцу

финансирование покупки транспортного средства

Сумма кредита:
8490 €
300 €15000 €
Период:
1 год6 лет
155€/месяц
Первый взнос 0 EUR
Каско не требуется
Сумма кредита:
8490 €
300 €15000 €
Период:
1 год6 лет
155€/месяц
Первый взнос 0 EUR
Каско не требуется
Покупайте новый автомобиль еще до продажи старого!
  • Процентная ставка: 1,25% в месяц
  • Выигрываете время, чтобы выгоднее продать старое авто
  • Получаете кредит на 3 месяца безо всякого залога
Сумма кредита:
8490 €
3000 €10000 €
Возвращаете:
8808EUR
Первый взнос 0 EUR